Web Analytics Made Easy - Statcounter

شفیعیان سرپرست فرمانداری جهرم گفت: اگرچه نیازمند مراقبت و مدیریت آب و برق در فصل گرما هستیم، اما با مدیریت خوب آبفا و برق منطقه ای، تاکنون با چالشی مواجه نبودیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شیرازه، مهدی شفیعیان، سرپرست فرمانداری جهرم در گفتگو با شیرازه، از مدیریت خوب آبفای شهرستان و برق منطقه ای تقدیر کرد و گفت: ادارات آب و برق منطقه ای با شروع فصل گرما در جهرم، وضعیت را متعادل داشته و خدمات مطلوبی ارائه داده اند؛ به نحوی که تاکنون اعتراض مردمی نداشته ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه امیدواریم در ادامه فصل گرما هم بتوانیم وضعیت را به همین صورت نگه داریم تصریح کرد: در جهرم سابقه جیره بندی آب به واسطه مدیریت آبفای شهری نداشته ایم و در روستاها هم آبفای روستایی محدودیت ها را از قبل بررسی کرده و به نوعی پاسخگویی را تاکنون به نحو مطلوب انجام داده ایم.

شفیعیان اظهار داشت: برخلاف تابستان گذشته، امسال قطعی برق هم نداشته ایم و همین عامل هم باعث شده که در بحث آب هم به واسطه اینکه چاه ها خاموش نشدند، با مشکلی مواجه نشویم. اگرچه خیلی جزئی با افت فشار مواجه شده ایم، اما نه به اندازه قطع خدمات و ایجاد چالش ایجاد کند.

به گفته سرپرست فرمانداری جهرم، شهرستان جهرم درحال حاضر چالش خاصی ندارد، اما باید در حوزه خدمات آب و برق مراقبت داشته باشد.

وی با اشاره به آتش سوزی های حدود شش سال پیش این شهرستان بیان کرد: شش سال پیش آتش سوزی بزرگی در بخش مرکزی داشتیم که البته در همان مقطع هم با مدیریت خوبی مهار شد؛ اما پس آن نقاطی که احتمال آسیب هست، شناسایی شد، منابع طبیعی برنامه ریزی کرده و نیروهای محلی و مردمی هم آماده هرگونه اقدامی هستند.

شفیعیان به منابع غنی طبیعی در شهرستان جهرم اشاره کرد و گفت: نیاز است که آتش سوزی از قبل مدنظر باشد که اگر رخ داد، به سرعت مقابله شود تا با بحران مواجه نشویم. رصد و مدیریت در حوزه های آب، برق و آتش سوزی عمده کاری است که باید در تابستان داشته باشیم تا با بحران مواجه نشویم.

سرپرست فرمانداری جهرم افزود: در این مدت هم آتش سوزی های محدودی پیش آمد که به واسطه همین آمادگی و بسیج نیروها و امکانات، توانستیم مدیریت کنیم.

وی در پاسخ به خبرنگار شیرازه مبنی بر ادامه خدمت در فرمانداری با توجه به معارفه فرماندار جدید، گفت: من معتقدم که باید امانتی که به من سپرده شده را به نحو احسن نگهداری کنم و مسئولیتم را انجام دهم. مسئولین هرچه صلاح بدانند، من اطاعت می کنم و در خدمت مردم شهرستان جهرم، در هر پست و جایگاهی که باشم، همت می کنم.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۹۴۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقاضای تولید سالانه یک میلیون نهال صنوبر در همدان

ایسنا/همدان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان از تقاضای تولید سالانه یک میلیون اصله نهال صنوبر در این استان خبر داد.

اسفندیار خزایی چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت در حاشیه بازدید از نهالستان موقت منابع طبیعی شهرستان بهار، اظهار کرد: در رابطه با طرح مردمی «کاشت یک میلیارد درخت»، سهمیه هر یک از شهرستان‌ها سالانه تولید ۲۰۰ هزار نهال بوده که تاکنون در این رابطه در نهالستان موقت شهرستان بهار ۸۰ هزار اصله نهال از گونه‌های صنوبر، زبان گنجشک، بادام و بید کشت شده است.

وی با اشاره به پیش‌بینی تولید ۱۲۰ هزار نهال در نهالستان موقت شهرستان بهار طی سال‌جاری افزود: آبیاری این نهالستان به صورت آبیاری تحت فشار بوده و برای اینکه عملیات مبارزه با علف‌های هرز انجام شود قلمه‌های صنوبر زیر لایه‌های پلاستیکی کشت شده و زنده‌مانی خوبی دارند و تاکنون ۱۰ سانتی‌متر رشد داشته‌اند.

خزایی با بیان اینکه بارندگی‌های اخیر کمک کرده که این نهالستان آبیاری چندانی نداشته باشد، گفت: در بحث طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت تلاش داریم از همه عرصه‌ها برای تولید نهال استفاده داشته باشیم‌.

وی یادآور شد: سهمیه استان همدان در طرح مردمی تولید و کاشت یک میلیارد درخت، تعداد ۱۲ میلیون اصله نهال طی چهار سال بوده که باید در این رابطه در استان همدان سالانه سه میلیون اصله نهال تولید کنیم.

خزایی تصریح کرد: تاکنون استان همدان دو میلیون و ۶۰۰ هزار اصله نهال تولید داشته که باید این تولید سالانه به سه میلیون اصله برسد تا بتوانیم در پاییز امسال این نهال‌ها را برای کشت انتقال دهیم.

وی گفت: نهال صنوبر خاستگاه مردمی بسیاری دارد که اگر تولید داشته باشیم به علت مشارکتی بودن آن تحویل مردم می‌دهیم ضمن اینکه در نگهداری صنوبر نیاز به اعتبار دولتی نیست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سرپرست فرمانداری البرز منصوب شد
  • آخرین وضعیت خسارت‌های توفان شب گذشته خراسان رضوی
  • استفاده از ظرفیت‌های همیاران طبیعت در مدیریت شرایط بحرانی
  • حق بیمه اجتماعی ۱۰۴ بانوی سرپرست خانوار در قشم پرداخت شد
  • تقاضای تولید سالانه یک میلیون نهال صنوبر در همدان
  • معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان
  • مزارع چند کشاورز در ۳ روستای پاکدشت در پی سیلاب آسیب دید
  • سیلاب پاکدشت در مسیل رودخانه هدایت شد / خسارت به اراضی کشاورزی در 3 روستا
  • سیلاب پاکدشت در مسیل رودخانه هدایت شد
  • دستور سرپرست فرمانداری ملارد برای برخورد با انشعابات غیرمجاز